Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyümölcstorta kérdés. Tippek?

Gyümölcstorta kérdés. Tippek?

Figyelt kérdés
Most sütök először gyümölcstortát. Én készítem a tortalapot is. Úgy hallottam, hogy mielőtt rá kell kenni a pudingot, előtte a tésztára kenni kell egy kis margarint, hogy ne szívja be a pudingot. Van otthon egy kis maradék margarinom, de nem tudom hogy jó lehet-e még. Meddig áll el a hűtőben (nem vagyok otthon, nem tudom megnézni)? A zselatint hogyan rakjam rá a tortára, hogy szép egyenletes legyen? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 22. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! kihűlve tedd a pudingot a mélyedésbe, nem fogja beszívni a piskóta.

a zselatint langyosan kanalanként középről kezdve tedd rá, és majd látod, hogy terül magától.

üdv.

2010. jún. 22. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
mi zselatint szoktunk a piskóta és a puding közé tenni...de amúgy sem nagyon szívja be, ha hidegen teszed rá a pudingot
2010. jún. 22. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!