Gyümölcstorta tésztájára baracklekvár?
Akkor a lekvárt fogja beszívni.
Ha nagyon szeretnél zselatint önthetsz alá, ha az megdermedt arra öntöd a pudingot,akkor tuti semmit nem szív be.
De én simán rá szoktam önteni a vaníliapudingot és csak nagyon picit szív be belőle a tészta,annyi kell.
a pudingot 3 deci tejben főzd meg, így jó sűrű lesz, nem fogja beinni a piskóta.
szóval nem kell a lekvár, bár el nem rontaná az biztos.
A zselatint szerintem sem szívja be,mert az gyorsan megdermed.
De az a jó, ha sűrű pudingot főzől, picit hagyod hűlni, úgy öntöd rá. Nem kell alá semmi!
Én mindig teszek alá vékony rétegben lekvárt. De az is igaz,hogy nem piskótát sütök gyüm.tortának, hanem az eredeti német recepetet. Az kicsit keményebb (de nagyon finom) tészta. Sosem szívta be a lekvárt, és éppen ezért a zselatin/gyüm.kocsonya is mindig jó volt. Még akkor is, amikor csak azok voltak kaphatóak, amiket fel kellett forralni, majd egy fél napot hűteni, hogyvégre dermedni kezdjen.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!