Gyümölcstorta tésztájára baracklekvár?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Akkor a lekvárt fogja beszívni.
Ha nagyon szeretnél zselatint önthetsz alá, ha az megdermedt arra öntöd a pudingot,akkor tuti semmit nem szív be.
De én simán rá szoktam önteni a vaníliapudingot és csak nagyon picit szív be belőle a tészta,annyi kell.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
a pudingot 3 deci tejben főzd meg, így jó sűrű lesz, nem fogja beinni a piskóta.
szóval nem kell a lekvár, bár el nem rontaná az biztos.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A zselatint szerintem sem szívja be,mert az gyorsan megdermed.
De az a jó, ha sűrű pudingot főzől, picit hagyod hűlni, úgy öntöd rá. Nem kell alá semmi!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én mindig teszek alá vékony rétegben lekvárt. De az is igaz,hogy nem piskótát sütök gyüm.tortának, hanem az eredeti német recepetet. Az kicsit keményebb (de nagyon finom) tészta. Sosem szívta be a lekvárt, és éppen ezért a zselatin/gyüm.kocsonya is mindig jó volt. Még akkor is, amikor csak azok voltak kaphatóak, amiket fel kellett forralni, majd egy fél napot hűteni, hogyvégre dermedni kezdjen.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!