A gyümölcstorta tetejére étkezési zselatinnal hogyan kell elkészíteni a kocsonyát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 13:10
1/4 anonim válasza:
Rajta van, h mennyi vízzel kell elkeverni, és melegíteni, kevergetni, míg majdnem sűrű, azért még folyós legyen, mert a tortán is köt még.
Úgy emlékszem, h fél liter folyadék 9 gramm zselatinportól kocsonyásodik meg.
De nézz utána, hátha rossz az infóm.
2/4 anonim válasza:
tortazseléből csináld a zselatin nagyon szar
3/4 anonim válasza:
Rajta van mindegyik hátoldalán,hogy hogyan kell elkészíteni.
4/4 anonim válasza:
Ha színezni akarod (vagy ízesíteni) ne sima vizet, hanem gyüm.levet esetleg szörpöt használj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!