Itt Mo-n miért nincs olyan hogy ha nem hozzák ki időre a pizzát, akkor ingyenes?
Figyelt kérdés
mint a filmekben:)2010. jún. 22. 09:57
1/8 anonim válasza:
Mert olyan csak a filmekben van.
Cafe latte
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Veszprémben az egyiknél ha 20 percen kívül jön meg, akkor féláron van!
4/8 anonim válasza:
Ez melyik pizzéria? Mert veszprémi vagyok, és már eleve az pozitívum ha 20 perc alatt megérkezik, az meg még jobb, hogy ha nem akkor feleáron van.
5/8 anonim válasza:
a József pizzériánál volt ilyen. És nem is egyszer jártam így:D
Bár sajna már bezárt
6/8 anonim válasza:
Nekünk volt már ingyen pizzánk. 2 órát vártuk mert a hülye diszpécser rossz házszámot írt fel, állítólag kihozták egyszer, de nem találták a címet. 1 óra várakozás után felhívtuk őket hol a kaja, mondtuk újra a címet és hoztak egy friss meleget. Ki jött a srác mondtuk hagyja itt, de nem fizetünk, nem az ő hibája a diszpécsert basszák le. Így lett ingyen 45 centis pizzánk.
7/8 A kérdező kommentje:
én is veszprémi vagyok, hol van olyan pizzéria?:O
2010. jún. 23. 06:41
8/8 anonim válasza:
Szerintem bunkosag nem fizetni erte, akkor ne is vegyetek at... Ha hosszu a sor a boltban akkor is ingyen viszitek el a bevasarlast, vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!