Van-e Pécsett olyan pizzéria, ahol igazi, olasz pizzát csinálnak, és nem a lehúzásra mennek?
Grappa pizeria :) a Főnix mellé járok suliba :)) azis finom csak hát majdnem minden héten ott pizzázunk a haverokkal :)
11/F
Jelentem, kipróbáltam a Főnixet, és abszolút pozitív a véleményem végre egy pécsi helyről, ahol jól is lehet lakni, és nem húzzák le az embert.
Elsőre kicsit furcsa volt a hely szűkössége és a bútorzata (támla nélküli székek), hamar meg is telt a nyitást követően a hely. A pincér udvarias, kedves, a légkör családias, nem puccos, nem felvágós a hely. A pizza a lehető legjobb, úgy jóllaktam tőle, hogy majd' szétdurrant a hasam. Az italárak elég magasak, de hát éttermekben sajnos ez van, az italon hoznak igazán nagy hasznot. Free wifi használat is van, ami manapság szégyenszemre Magyarországon nagyon kevés helyen van. Pedig a mai korban, az okostelefonok korában ideje lenne már haladni a korral. Úgyhogy ez is hatalmas plusz pont!
Szóval teljesen pozitív az összbenyomás, és 1500-ért itallal együtt úgy jóllakik az ember, hogy késő estig sem fog korogni a gyomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!