Pulykamellből szeretnék főzni valamit, amihez jó köretnek a tészta. Tippek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 12:45
1/3 anonim válasza:
1. Csíkokra vágom a mellet, és megfőzöm paprikásnak. (Mivel hamar puhul, előtte kicsit szoktam főzni az alaplét.) Gombát feleszeletelve megpárolom kicsi vegetával és vorssal. Megszóróm liszttel, kicsi leveslével vagy vízzel hígitom, végül tejfölt teszek bele. Egyet rottyan és mehet a már kész paprikásba. Egyet forralok rajta és kész.
2. Ugyanez a gombaszósz, csak natúr sütöm ki hirtelen a pulykamellet. Én nokedlival szoktam, van aki rizzsel szereti, de mi tésztásak vagyunk.
2/3 anonim válasza:
Nem vorssal, hanem borssal, bocs!:-)
3/3 Böse válasza:
csíkokra vágva csináld meg paradicsomlével olaszosra oreganoval, fehér borssal, fokhagymával, kakukkfűvel stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!