Tészta salátát meddig hagyjam állni a hűtőben?
10-12 órán át simán.Nem tudom,mit akarsz beletenni(mehet bele zöldség,sajt,felvágott,hús,tejszínes-tejfölös kontra paradicsomos-parmezános szósz meg még vagy ezermilliárd féle,az olaszok ebbe űberkreatívak)...
Ezerféleképp lehet a tésztasalit készíteni,millióféle szósszal(a két klasszikus alap a paradicsomos,és a tejfölös(carbonara szerü).
A tejes-tejfölös-tejszínes szutymák csak közvetlen tálalás előtt boríttassék rá a salira,vagy max.1-2 órával előtte,annyi bőven,de untig elég ahhoz is,hogy összeérjenek az ízek.
A paradicsomos szósz esetén rámehet a szutymák,nem hiszem,hogy megromlana.Persze ne hetekkel előtte tedd rá...Ja a nem tejfölös szószok elkészíthetők hetekre előre,és mélyhűtőben lefagyaszthatók.
Tejes szószoknál ezzel én személy szerint nem kísérleteznék,mert a mai körülmények(leépítések,megszorítások,elbocsájtások) nem kockáztatnék be egy felmondást,hogy ne kelljen a cégnek neked táppénzt fizetni...ne feledd Rodolfót: Van másik... ergó ide lefordítva: te se vagy pótolhatatlan,mert ha kitesznek kb. a város túlsó végéig ér annak a 800 ember által generált hosszú,kígyózó,tömött sornak a vége,ami egy ilyen megsemmisülés után a te állásodra pályázik...munkáltatói oldalról nézve mindig van másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!