Mit csináljak h a meggy ne zöldüljön meg a piskótatésztában?
Figyelt kérdés
lisztbeforgatás sem jött be2010. jún. 22. 11:19
1/6 anonim válasza:
én mindig zsemlemorzsába forgatom, így nem süllyed le és a színe sem változik
2/6 A kérdező kommentje:
ez még nem hallottam! köszönöm a választ
2010. jún. 22. 11:29
3/6 anonim válasza:
Fogadd meg a zsemlemorzsás tanácsot, mert jó, igazi békebeli nagymama módszer. üdv.
4/6 A kérdező kommentje:
megfogadtam.....épp sül, kíváncsi vagyok :)
2010. jún. 22. 13:54
5/6 anonim válasza:
Zsemlemorzsa helyett finom, ha daráltdióba forgatod a meggyet.
6/6 A kérdező kommentje:
ezt sem hallottam még na majd legközelebb ezt is kipróbálom
2010. jún. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!