Ételek, italok - Gyakori kérdések
A Milka mogyorókrémes szaloncukorban a mogyorókrém milyen állagú? Mármint hogy krémesnek kell lennie vagy keményebb? Esetleg olyan, mint a Noisette Milka csoki?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Most sütöttem aprósüteményt, de sütés után megkeményedett. Mit lehet vele csinálni hogy megpuhuljon?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
5
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!