A cigánypecsenyét miután átsütöttem, a tepsiben lefedve kell sütni vagy nem?
Én lefedve párolom de nem a sütőben.
A lisztben megforgatott fűszerezett húsokat az előzőleg megsült szalonna zsírján elősütöm, majd a megsült húsokat visszateszem az edénybe öntök rá vizet és jó sok fokhagymát nyomok bele és fedő alatt párolom a levét mindig pótolva, ha szükséges.Sütőben ugyan ez a helyzet szerintem, fedd le!
Mi a Cigánypecsenyét úgy csináljuk, hogy szalonnát sütünk ki a serpenyőben, utána kivesszük a már megsült szalonnákat, azután ebbe a szalonna zsiradékba tesszük a már előre befűszerezett húst, majd a húst kisütjük. A végén fokhagymát nyomunk rá és tányérra tesszük ki és a húsra rátesszük a sült szalonnát is.
Mi nem szoktuk se lisztbe se semmibe forgatni a húst sütés előtt. Nem pároljuk.
Csak kisütjük a húst és úgyis puha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!