Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cigánypecsenyét miután...

A cigánypecsenyét miután átsütöttem, a tepsiben lefedve kell sütni vagy nem?

Figyelt kérdés
A receptem nem írja,hogy fólia alatt kellene,de én félek tőle hogy nem puhul meg a hús.Fólia alatt süssem vagy ne,egy fél óráig?
2012. nov. 8. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Én lefedve párolom de nem a sütőben.

A lisztben megforgatott fűszerezett húsokat az előzőleg megsült szalonna zsírján elősütöm, majd a megsült húsokat visszateszem az edénybe öntök rá vizet és jó sok fokhagymát nyomok bele és fedő alatt párolom a levét mindig pótolva, ha szükséges.Sütőben ugyan ez a helyzet szerintem, fedd le!

2012. nov. 8. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi a Cigánypecsenyét úgy csináljuk, hogy szalonnát sütünk ki a serpenyőben, utána kivesszük a már megsült szalonnákat, azután ebbe a szalonna zsiradékba tesszük a már előre befűszerezett húst, majd a húst kisütjük. A végén fokhagymát nyomunk rá és tányérra tesszük ki és a húsra rátesszük a sült szalonnát is.


Mi nem szoktuk se lisztbe se semmibe forgatni a húst sütés előtt. Nem pároljuk.

Csak kisütjük a húst és úgyis puha lesz.

2012. nov. 8. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. nov. 8. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!