Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány pohár bortól lehet berúgni?

Hány pohár bortól lehet berúgni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 8. 16:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon változó. Attól függ, hogy a szervezeted hogy képes feldolgozni az alkoholt.

Én 7-8 pohártól tudok berúgni. de ismerek olyat, aki már kettő után kidől. :D

2012. nov. 8. 16:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.:)
2012. nov. 8. 16:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugye mekkora a pohár, mekkora az ember(pl én), mi számít berúgásnak, mit ettem előtte, és mennyi idő alatt fogyott el az ital.

Nálam a pohár 1 deci, 190/91 a méret, berúgásnak az egyensúlyvesztéses emlékezetkiesést említem, nem ettem az ivást megelőző 2 órában, és 3 órán belül iszom meg a piát.

Ehhez nekem 14 pohár(azaz 2 üveg bor) félszáraz fehérbor megfelel.

Ha csak jól akarom magam érezni, akkor 1 üveg bor azaz 7 pohár, vagy több de közben evés.

2012. nov. 8. 16:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

a nemtől is függ. nőknek kevesebb elég.

az evés is rengeteget számít. ha keveset eszik valaki, akkor lehet már keveset is megérez. én pl néha az első nagy fröccsöt is érzem már :) persze ekkor még nem vagyok részeg csak érzem a hangulatomon, hogy lazább vagyok, másképp pörög a beszélgetés.

szerintem ezt majd magadon fogod kitapasztalni.

a nehéz dolog, hogy amikor az ember már ittas, akkor általában nem tudja jól megítélni az állapotát és úgy érzi mehet még. pedig jobb lett volna már megállni, mert már ront a dolgon a több. túladagolja :) meg eleve ha iszik mindenki akkor nehéz megállni, hogy én nem. szóval ilyenkor talán az a legjobb, hogy lassabban inni azt ami van.

2012. nov. 8. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ja és ami FONTOS: ha nagyon berúgsz iszonyat balesetveszélyes helyzetek adódhatnak. kemény sérülésekkel. felrepedt arc, eltörő új, kitört fog stb. szóval észnél kell lenni.
2012. nov. 8. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a múltkor fél pohártól,kb 1 dl is berúgtam! Ez komoly! Mert az előtt 1 évig nem ittam alkoholt. Régen meg kb 1 üvegtől rúgtam be,mert gyakran ittam.
2012. nov. 8. 17:16
 7/16 anonim válasza:
100%
Én nem rég 3 pohártól már szédültem.Mondjuk rajtam érdekesen jön ki az alkohol hatása nem h feldob hanem szédülést és álmosságot vált ki.
2012. nov. 8. 17:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát annyira még nem sikerült berúgnom csak bortól, hogy emlékezetkiesésem legyen, ahhoz kell tömény is. Egyébként kb. 3 hete megittam kb. 3 óra alatt 8dl 15%-os házibort, meg 1dl 55%-os házi szilvapáleszt, aztán nagy okádás lett a vége, de a bolti bor nem olyan vészes, az az igazság, hogy olyan még nem volt, amikor csak bortól rúgtam volna be, mindig ittam sört, vagy töményt is. Egyszer megittam egy üveg félédes vörösbort kb. 5 perc alatt, meg utána 2 óra alatt még 3 sört, és csaj jól voltam, nem rúgtam be, úgy hogy előtte ettem, de nem olyan sokat. Sok mindentól függ, ha nem vagy tapasztalt, akkor könnyen berúgsz, ha nem eszel semmit, akkor szintén, ezekre figyelni kell.
2012. nov. 8. 18:33
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok válasz.:)
2012. nov. 8. 19:37
 10/16 anonim válasza:
20%
# 6/9 tehát alkoholista vagy.
2013. szept. 4. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!