Aki nem gyakran iszik alkoholt az háány pohár pezsgőtöl tudna berugni? Ha nem pezsgőtől akkor még mitől. Ami nem annyira kellemetlen hatású (miint a pálinka)
Ha a szilveszterrel kapcsolatban kérdezed, akkor nem tudok pontos választ adni. Alapvetően ritkán, inkább csak akkor iszok, ha valami alkalom van (születésnap, névnap, karácsony stb.). Most spontán 'buli' volt és szüleim korabeliekkel ünnepeltem az újévet. Egy testesebb vörös borból ittam és pezsgőt, hogy mennyit azt nem tudom, de nem volt semmi bajom.
Tegnap rokonok társaságában 4 vagy 5 pohár pezsgőt ittam és igazából nem volt semmi bajom egészen addig, amíg itthon nem ittam vizet. Utána éreztem, hogy talán kicsit sok volt. :D
mi az, hogy a pálinka kellemetlen hatású? :DDD
egész szilveszter este azt ittam és elmúlt a torokfájásom. :DD
A párom naponta kb 7-8 dl bort iszik ( fásfél liter fröccsöt, de csak 7-8 dl a bor). Ja, és néha 1 kupica rumot, vagy pálinkát, de semmi baja.
Én szilveszterkor kaptam 2 dl pezsgőt, de 2 korty után kajla voltam, mert nem szoktam inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!