Mikor vezethetek egy pohár után?
1. először is nem egy nyamvadt papírtól függ hogy tudsz vezetni ;) másik meg az,hogy nem szoktam keverni a vezetést az ivással,ezért nem vagyok vele tisztában hogy mi a helyzet.de látom te a leglényegesebbiket magoltad be,ezek szerint sűrűn ülsz volán mögé piálás után!
kösz a segítséget!
Pedig elmentem,mondjuk azóta se tudom hogy jöttem haza,mert azt se tudom mikor :D
De 14 körül keltem fel,de még mindig nem vagyok teljesen jól.Mondjuk ez nem pia miatt van sajnos.
egy normál testalkatú férfinél 0.5 deci pálinka ami kb 40%os kb 10 óra alatt megy ki totál a szervezetből ugy h sehogyse lehet kimutatni.
vagyis a pezsgő kb 5-6-7x kevesebb alkoholtartalmú mint a pálesz vagyis annyival hamarabb megy ki belőled, tehát ha éjfélkor koccintottál az újévre 1 pohár pezsivel akkor reggel már vezethetsz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!