Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi házi pálinkától lehet...

Mennyi házi pálinkától lehet berúgni? (mondjuk sör kiséretében)

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1-2 felestől gond nélkül.
2012. okt. 5. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire birod az alkoholt. Én egy deci töménytől, sör kísérővel, már sugárban hányok :D
2012. okt. 5. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ne berúgni akarj,hanem élvezd a csodálatos ,magyar pálinkát.Apró kortyokban és keveset.Egy feles naponta.Egészségedre.Proszit.Zivili.
2012. okt. 6. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk 50-60%-os páleszt iszol, és 4.5-5%-os sört, akkor szerintem pálesz, sör, pálesz, sör, pálesz, sör, tehát mind a kettőből 3 adag és ha nem vagy berúgva, akkor kemény vagy. Ja és páleszből 5cl egy adag, sörből 50cl.
2012. okt. 6. 11:39
 5/11 anonim válasza:
Én haverral(fejenként )5 felest(házi pálesz,50%-os) és 2 doboz sört(4%-os) ittunk meg.Haver hányt utána,én meg másnap olyan másnapos vótam mint állat.ja,nem nagyon szoktam inni páleszt,sört is csak havi 2-3 dobozzal.
2012. okt. 6. 19:29
 6/11 anonim válasza:
Intravenasan egy kisujjnyitol is.
2012. okt. 7. 04:42
 7/11 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen az alkatod. Ha kis cingár avgy, akkor nem nagyon tud felszívódni hová, és akkor már kevéstől is be lehet rúgni. Ha nagyobb darab vagy, akkor fél litert is meg lehet inni. Csak kérdés: Mi értelme van? Az alkoholt az íze miatt kell inni, nem berúgni általa. Bár a mai fiataloknál a berúgás a divat, egészen addig, míg be nem görcsölnek annyira, hogy meg nem tudnak mozdulni. ez olyan trendy!
2012. okt. 7. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
testtömeg kérdése. egy 200 kilós mammutseggnek fél liter sem árt meg, egy 40 kilós szűzlánykának már fél stampó is.
2012. okt. 12. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül függ össze a testsúllyal. Én 120kg vagyok, és piszok hamar berugok. Sokkal hamarabb, mint az átlag.
2012. okt. 13. 17:23
 10/11 odomisauq válasza:
Egy csepp a szemedbe és már kész vagy.
2012. okt. 13. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!