Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mennyi vodka-narancstól...

Ti mennyi vodka-narancstól szoktatok berúgni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 14:30
 1/5 anonim válasza:
55%
attól függ mennyi vodka van benne! de ez nem igazán ütős ital próbáld ki az abszintot vagy egy jó fajta házi pálinkát :D
2012. okt. 9. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha feles vodkával kérem, akkor általában a 3. után már jó kedvem van, a 4-nél még jobb, az 5-nél már mindenkit szeretek, a következőkre meg nem emlékszem :D
2012. okt. 9. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos eléggé bírom. (magasak a berúgás költségei)

Ötöt simán letekerek, hatodiknál kezdek el szingalézül beszélni és a nyolcadik-tizedik után orrlyukon hányni.

2012. okt. 9. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy adagban fél deci vodka van, és 1 óra alatt fogyasztom el, úgy hogy előtte jót ettem, akkor 1-et meg sem érzek 2-4-nél egy kicsit jobb kedvem van, 5-7-nél már nem megyek teljesen egyenesen, de azért még bőven jól vagyok, 8-nál már hányingerem van, és rövid távú emlékezetzavarok lépnek fel :D ez felett, pedig előfordul hogy semmire nem emlékszem, és/vagy hányok.
2012. okt. 9. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
7 dl vodka, felhúzva 1,3 liter üdítővel :)
2012. okt. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!