11/16 anonim válasza:
Változó. Kortól is függ, de nekem 15 évesen kellett fél üveg rosé meg pár sör hogy szarra se emlékezzek utána. Ezekről is haverok tájékoztattak, mert ők ugye 1-2 pohár fröccs után már hányingerrel riogattak és nem mertek többet inni :)
12/16 anonim válasza:
Én két pohár után a bokorba estem.
13/16 anonim válasza:
Egy pohár bortól is be lehet rúgni, ha Kapuváron a Kiss Pizzeriába kéred mert ott 4 dl!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
14/16 anonim válasza:
Én múltkor 3 üveggel megittam egy este alatt, és alig voltam részeg.
Ez normális?
15/16 anonim válasza:
Azért szédelegtél nem? Én kb 4 üveg 3 dl la fiestatol fejre álltam szoszerint. Nem akartam gondolkodni leszartam mindent és nagyon nyugodt voltam. Nem tudott semmi felidegesiteni. Már nem vagyok berúgva de azért még érzem kicsit hogy mikor mozgatom a szemem vagy a fejem szédülök :D
16/16 anonim válasza:
Most nézem vissza az irásom és nem az igazi :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!