Ételek, italok - Gyakori kérdések
A vadasnál a húst füstölt szalonna zsírján szokták elősütni? Kell bele egyáltalán füstölt szalonna?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
10
Csirkmáj pástétomot vajjal kellene készíteni, nekem (Rama-kocka) margarinom van. Azzal is jó lesz?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
2
Tejszínhab-spray: először csak gáz jött. Most meg nincs gáz, alig jön ki egy kis hab, de az is kínlódva, és nincs szép nagyra felfújva, hanem szottyos. Ki lehet...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Hogyan csinálnak a séfek ízletes krumplipürét? Mi a lényege? Hogyan lehet feldobni, egzotikussá tenni?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
8
Mitől lesz puha a mézeskalács? Olyan recept kéne ami sütés után egyből ehető és nem lesz kemény
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!