Hogyan csinálnak a séfek ízletes krumplipürét? Mi a lényege? Hogyan lehet feldobni, egzotikussá tenni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 09:39
1/9 anonim válasza:
Szerecsendiót reszelnek bele, ha ezt nevezed egzotikusnak.
2/9 anonim válasza:
Ajánlom Heston Blumental püréjét.
3/9 anonim válasza:
Láttam nemrég egy műsorban, hogy magos mustárt tesznek bele.
Ki fogom én is próbálni.
4/9 anonim válasza:
tejjel vajjal fűszerekkel én szercsediót egy kis magi vegetát is rakok bele..
5/9 anonim válasza:
Én sokszor teszek bele pesztót, amit én csinálok: rukkolából vagy bazsalikomból, medvehagymából, de készülhet aszalt paradicsomból vagy petrezselyemből is. Ki mit szeret. Így dobom fel egy kicsit a krumplipürét :)
Az alap püré főtt krumpli, vaj, só és forró tej, nálam.
6/9 anonim válasza:
Én vagy karamellizált (édesre pirított) hagymát teszek bele vagy egy kis friss reszelt tormát.
7/9 Szász Ági válasza:
Én a krumplival összefőzök egy-két gerezd fokhagymát és együtt pürésítem. (A szerecsendió valóban feldobja a vajas krumplipürét.)
8/9 anonim válasza:
Krumpli, zeller (nagy gumós), répa, friss kakukkfű, friss petrezselyem, és elmaradhatatlan a vaj (nem margarin!), só, bors ízlés szerint. Megunhatatlan ;)
9/9 A kérdező kommentje:
hú mennyi jó ötlet
2015. dec. 5. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!