Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan csinálnak a séfek...

Hogyan csinálnak a séfek ízletes krumplipürét? Mi a lényege? Hogyan lehet feldobni, egzotikussá tenni?

Figyelt kérdés

2015. nov. 28. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerecsendiót reszelnek bele, ha ezt nevezed egzotikusnak.
2015. nov. 28. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom Heston Blumental püréjét.
2015. nov. 28. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

Láttam nemrég egy műsorban, hogy magos mustárt tesznek bele.

Ki fogom én is próbálni.

2015. nov. 28. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
tejjel vajjal fűszerekkel én szercsediót egy kis magi vegetát is rakok bele..
2015. nov. 30. 01:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim válasza:

Én sokszor teszek bele pesztót, amit én csinálok: rukkolából vagy bazsalikomból, medvehagymából, de készülhet aszalt paradicsomból vagy petrezselyemből is. Ki mit szeret. Így dobom fel egy kicsit a krumplipürét :)

Az alap püré főtt krumpli, vaj, só és forró tej, nálam.

2015. nov. 30. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vagy karamellizált (édesre pirított) hagymát teszek bele vagy egy kis friss reszelt tormát.
2015. dec. 2. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 Szász Ági válasza:
Én a krumplival összefőzök egy-két gerezd fokhagymát és együtt pürésítem. (A szerecsendió valóban feldobja a vajas krumplipürét.)
2015. dec. 2. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
Krumpli, zeller (nagy gumós), répa, friss kakukkfű, friss petrezselyem, és elmaradhatatlan a vaj (nem margarin!), só, bors ízlés szerint. Megunhatatlan ;)
2015. dec. 5. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
hú mennyi jó ötlet
2015. dec. 5. 23:40

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!