Ha ízletes zsíros kenyeret szeretnék készíteni, milyen vastagon kenjem a kenyérre a zsírt?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 17:12
1/4 adrii:) válasza:
Lehetőleg nagyon vastagon, aztán szórd meg egy kis fahéjjal, majd piríts rá vízilószemet. Ezután nyomj rá egy kis fogkrémet. Jó étvágyat!
2/4 anonim válasza:
Ahogyan akarod. De ha ízleteset akarsz, akkor pecsenyezsírral kend meg. Nem kell sok zsír a kenyérre.
3/4 anonim válasza:
Valoban, a kevesebb tobb. Kend meg batran, alaposan, de ugy adagolj, mintha vajaznal. Nem kell tobb, mert tomeny lesz az egesz es elvezhetetlen olvadozo mocsing lesz a szadban a harapas utan. Lilahagyma, pici so es paprika alap!:)
4/4 anonim válasza:
van aki nagyon vastagon van aki alig tesz rá és úgy szereti. ezt neked kell kitapasztalnod hogy mennyit akarsz rátenni. paprika meg hagyma nélkül is tökéletesen élvezhető amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!