Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyire szoktátok a nyers...

Mennyire szoktátok a nyers csirkehúsról leszedni a zsíros részeket?

Figyelt kérdés
Van, aki azt mondja, hogy rajta hagyja, mert jobb íze lesz a húsnak, vagy nem lesz annyira száraz. Ez igaz szerintetek? És észrevettem, hogy a bőr és a hús között van valami nyálkás valami, azt ki szoktátok mosni? -kezdő szakács vagyok :)
2011. júl. 3. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

én a bőrét i s rajta hagyom, akkor tényleg nem szárad ki.

Igen a zsír a legjobb ízfokozó. Utána leszedheted,de minden huson érdemes rajta hagyni sütéskor.

2011. júl. 3. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

A bolti csirkének nem is nagyon van zsíros része. De valóban a jó ízt a csont és bőre adja. Ezért olyan száraz,szinte ehetetlen a melle húsa,mert az nagyon sovány.

Soha nem veszem le a főzés előtt a bőrét.

2011. júl. 3. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
Az izanaygok a zsirban vannak, ezért célszrü elkészités közben rajta hagyni és csak fogyasztás elött leszedni, ha valaki nem akarja megenni.
2011. júl. 3. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
Én csak szárazon bírom megenni, úgyhogy csak csirkemellet szoktam enni.
2011. júl. 3. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha van valami nagyobb, azt leszedem és odaadom a cicának. De nem kell túlzásba vinni, különben fűrészpor lesz, nem finom hús.
2011. júl. 3. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
Én csak a farháton szoktam zsíros résszel találkozni. Azt viszont le szoktam vágni, mert ebből vagy levest vagy pörköltet főzök.
2011. júl. 3. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim válasza:
Én mindenféleképpen rajtahagynám, de ha esetleg valaki a bőrét nem szereti, sütés után leszeded. :)
2011. júl. 3. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
Amikor rántom, akkor leveszem a bőrét, amikor sütöm, vagy pörit csinálok, akkor rajta hagyom.
2011. júl. 3. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:
és az a nyálkás cucc a bőr alatt?
2011. júl. 3. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Az tartja a bőrt a húson: Főzés vagy sütés után nem fogod észrevenni.
2011. júl. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!