Mennyire szoktátok a nyers csirkehúsról leszedni a zsíros részeket?
Sógornőm (testvérem felesége) és az én férjem ilyen finnyásak. Pedig ugye elvileg közük nincs egy máshoz :)
Ha rajzuk múlna egy csirkemellnek a felét ilyen olyan okok miatt eldobnák. Olyan messze meg már nem is megyek, hogy el se tudjátok képzelni, hogy a sült oldalassal, sült tarjával mit művelnek.
Mi leszedjük minden zsíros részét, combról a bőrét, stb. Nekem nem finomabb a zsírosan készült, zsírszegény koszton nőttem fel, egy átlag "jau magyaros" pörkölttől kb. megbetegednék, de minimum összehánynám a jövő hetet is. A bőrt iszonyatosan utálom, ha bőrrel sütik és le kell piszkálni róla, azzal pont leszedem az összes fűszert, tiszta ragacs lesz a kezem, és nem is esik olyan jól.
Mellesleg én diétázom, anyám meg hasnyálmirigy-gyulladásos, szóval nekünk épp egészségesebb is leszedni.
Nem kell mindet leszedni, mert van ahol jól jön van ahol nem.
A combján esetleg ha van akkor hagyjuk meg de máshol nem nagyon ajánlatos
Én ahol tudom, mindenhonnan leszedem róla a zsíros meg fehér részeket, bőrt meg egyáltalán nem eszem meg, csirkemellen nem is szokott bőr lenni eredetileg sem ami van nekünk. Férjem meg nem igazán szereti a csirkemellet, mert neki száraz, ő inkább vagy disznóhúst eszik, vagy csirkecombot és neki mindent rajta kell hagyni. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!