Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyire szoktátok a nyers...

Mennyire szoktátok a nyers csirkehúsról leszedni a zsíros részeket?

Figyelt kérdés
Van, aki azt mondja, hogy rajta hagyja, mert jobb íze lesz a húsnak, vagy nem lesz annyira száraz. Ez igaz szerintetek? És észrevettem, hogy a bőr és a hús között van valami nyálkás valami, azt ki szoktátok mosni? -kezdő szakács vagyok :)
2011. júl. 3. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sógornőm (testvérem felesége) és az én férjem ilyen finnyásak. Pedig ugye elvileg közük nincs egy máshoz :)

Ha rajzuk múlna egy csirkemellnek a felét ilyen olyan okok miatt eldobnák. Olyan messze meg már nem is megyek, hogy el se tudjátok képzelni, hogy a sült oldalassal, sült tarjával mit művelnek.

2011. júl. 4. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi leszedjük minden zsíros részét, combról a bőrét, stb. Nekem nem finomabb a zsírosan készült, zsírszegény koszton nőttem fel, egy átlag "jau magyaros" pörkölttől kb. megbetegednék, de minimum összehánynám a jövő hetet is. A bőrt iszonyatosan utálom, ha bőrrel sütik és le kell piszkálni róla, azzal pont leszedem az összes fűszert, tiszta ragacs lesz a kezem, és nem is esik olyan jól.

Mellesleg én diétázom, anyám meg hasnyálmirigy-gyulladásos, szóval nekünk épp egészségesebb is leszedni.

2011. júl. 4. 10:54
 13/15 anonim válasza:

Nem kell mindet leszedni, mert van ahol jól jön van ahol nem.

A combján esetleg ha van akkor hagyjuk meg de máshol nem nagyon ajánlatos

2011. júl. 4. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig a sültcsirke legfinomabb falatja a bőr:) Férjemmel mindketten rajongunk érte. Ha csak kis darab van, elfelezzük, nehogy lemaradjon róla egyikőnk is:)
2011. júl. 4. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ahol tudom, mindenhonnan leszedem róla a zsíros meg fehér részeket, bőrt meg egyáltalán nem eszem meg, csirkemellen nem is szokott bőr lenni eredetileg sem ami van nekünk. Férjem meg nem igazán szereti a csirkemellet, mert neki száraz, ő inkább vagy disznóhúst eszik, vagy csirkecombot és neki mindent rajta kell hagyni. :)

27/N

2011. júl. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!