Hogyan kell vagy szoktátok csinálni a karamellát, hogy ne ragadjon bele a lábasba?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 14:32
1/3 anonim válasza:
amikor beleöntöd a tejet, akkor ha melegíted tovább,akkor felolvad.
2/3 anonim válasza:
Mikróban forralok egy kis vizet.
Aztán lábasba teszek egy csepp vizet, és sok cukrot. Elkezdem melegíteni, karamellizálni. Amikor már jó barna, zutty, bele a forró víz. VIGYÁZAT, lesz nagy sistergés, meg gőz, de hamar feloldódik, aztán mehet bele a tej, és jöhet a pohár.
Üdv!
3/3 anonim válasza:
Én a karamellhez csak a cukrot olvasztom meg,megbarnítom,majd felöntöm tejjel,vagy vizzel,vagy tejszínnel,kicsit összekapódik,de ha melegíted megolvad újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!