Mitől lesz puha a mézeskalács? Olyan recept kéne ami sütés után egyből ehető és nem lesz kemény
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 20:36
1/2 anonim válasza:
Szia, ezt mindenképpen próbáld ki, tavaly nem győztem sütni egymás után: [link]
Egyébként ezen az oldalon kiváló receptek vannak, én a legtöbb sütimet innen sütöm és mindig sikert aratnak. Szuper jók és kipróbált receptek.
2/2 anonim válasza:
Milner Angéla mézesbábos oldalán van egy nagyon tuti recept. Puha és az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!