Ha a receptben úgy van megadva hogy tejszín, akkor hab, vagy főző tejszín kell? Mézeskalács recept.
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 14:28
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos, és nem kifejezetten fogyókúrásat akarsz készíteni, akkor mindig a habtejszínt (=30%) (van cukrozatlan is) válaszd, mert a magasabb zsírtartalom jobb minőséget takar, nehezebb elrontani vele az ételt.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.Én is arra gondoltam, de nem voltam biztos.
2015. nov. 14. 15:11
3/4 anonim válasza:
Jól írja az első, a tejszín jelentése min. 30%-os zsírtaralmú, állati tejszín = habtejszín. A főzőtejszín zsírtartalma alacsonyabb, ezért nem habbá verhető.
4/4 anonim válasza:
Ha egy receptben nem írják ki külön, hogy főzőtejszín, akkor mindig a legalább 30 %-os habtejszínre kell gondolni.
Főzőtejszín kb 20 éve van MO-on, és nevében van, hogy főzéshez, a tejföl helyett használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!