Az egyik recept azt írja, hogy "állati tejszín"t használjak, melyik márka vált be nektek?
normál tejszin.Mindegy a márkája,a tejszín,az tejszín
ihgen,a hulala valami növényi kotyvalék.
Nekem a márka mindegy, inkább a zsírtartalomra szoktam figyelni (jobban szeretem a magasabb zsírtartalmút, az alacsony olyan mintha tejet használnék). Legtöbbször Milli-t szoktam venni, de majdnem mindegy. A lényeg, hogy állati eredetű legyen.
Igen, a Hulala növényi alapú, általában sütikben szokták használni, mert nem esik össze mint az állati eredetű termékek. Ugyanakkor az íze is másabb, olyan "mű". Nem mondom, meg lehet szokni... de ha lehet választani, akkor inkább eredeti tejszínt használok.
a felverni való tejszín legalább 30 %-os legyen és HABtejszínnek hívják. a Hulala növézsi zsirdékkal készült
cukrászati alapanyag.ez utóbbit sokan kedvelik a megbízható tartasása miatt, de kétségkívül nincs tejszínhab íze.
a habtejszínnel az a baj, hogy nincs rá garancia, hogy tökéletesen felverődik-e... sajnos:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!