Holnap sütni szeretnék, a recept azt írja, hogy zsíros tejszín kell hozzá. A leírásba írja, hogy fel kell forralni a tejszínt és úgy összekeverni a csokival. Ez a krém. Akkor főzőtejszínt vegyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 18:04
1/7 anonim válasza:
Kicsit érthetetlen a recept. Ha a tejszínt fel kell habbá verni,akkor csak valódi tejszín jó hozzá. Ha nem,akkor a recept nélkül nem tudom.
2/7 A kérdező kommentje:
Krémjét írom csak.
Hozzávalók:
300 g zsíros tejszín
150 g étcsokoládé
A csokoládékrémhez a tejszínt egy lábasban folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Beletesszük a csokoládét, és addig keverjük, amíg teljesen fel nem olvad. Ezután levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
2010. júl. 16. 18:20
3/7 anonim válasza:
Ha főzőtejszinnel csinálod, akkor szerintem sűrűbb lesz a krém. Csinálhatod sima habtejszinnel is.
4/7 anonim válasza:
Ehhez valódi tejszín kell, főzőtejszín nem jó. És a Hulala sem.
5/7 anonim válasza:
A főzőtejszín valójában tejföl csak,azért nem jó a krémhez. Első vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Milyet vegyek? Akkor Hulalán kívül mindegy?
2010. júl. 16. 18:35
7/7 anonim válasza:
Tejszint, és ne növényi eredetű tejszinpótlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!