Csirkmáj pástétomot vajjal kellene készíteni, nekem (Rama-kocka) margarinom van. Azzal is jó lesz?
1.) Jó lesz margarinnal, az intenzív fűszerezés miatt a margarin ízt nem fogod érezni (gondolom, egyébként is megszoktad már), könnyebben kenhető lesz, más nem fog történni.
2.) Tök mindegy, milyen májból készíted, csirke, pulyka, sertés, marha, borjú, nyúl, a májpástétom az májpástétom.
Nem lesz jó. A margarinnak teljesen más (mű) íze van, mint a vajnak. El fogja rontani, érezni fogod rajta azt a műanyag, kellemetlen margarinízt.
Most komolyan, meddig tart lemenni 1 vajért? 3 perc?
Nagyon köszi a válaszokat!!!
- Nem szoktam használni sem margarint, sem vajat, én egy kezdő főzőcskéző vagyok - nem túl rég óta élek egyedül (ffi 58)
- Bár Győr mellett, de egy nagyon kis faluban élek, van bolt, de messze (szombaton csak 11 -ig van nyitva - max fél 12).
- Végül is úgy döntöttem, hogy pörkölt lesz belőle (az mégis csak meleg étel. Melegpárti vagyok - de csak kajában. (Homofób sem vagyok - bocs, hogy ilyesmire kitértem, de adta magát a képzettársítás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!