Igaz-e a 4.5kg Ráma kocka vonalkód játék, nem tudjuk mikortól lehet beküldeni és a pontos cím?
ott ülsz a net előtt.ha valami kell a rámatól,akkor nézd meg a honlapjukat.
És próbálj egy érthető mindatot írni,mert a neved biztos nagyon fontos,de talán a kérdésre kellett volna koncentrálnod.
gondolom gyűjtögette a vonalkódokat a kérdező.azt nem értem a csomagoláson nincs rajta, hogy meddig és hova kell küldeni?
talán a Rama honlapján meg lehet tudni...
pont most kérdeztem ez itt én is. írtam levelet az unilever-nek a 4.5kg-nyi vonalkód miatt válasz még nincs,de remélem nem annyit kell mert állati drága lenne a könyv.állítólag júli 1-től indul.
a cím szerintem a régi:Rama-biztos siker Budapest 1990
de már ajánlottan érdemes feladni mert én rajta vagyok a legutóbbi nyerteslistán könyv meg sehol.
8.45
a rama oldalán nincs semmi,meg sehol
talán nem kellene izélgetni, lehet, hogy először került ide az oldalra kérdésével.
ha ilyen durva válaszokat kap, sejtem nem is fog sokszor visszajönni:((
Ezt fogalmazd át, mert tök érthetetlen.
Így sajnos válaszolni sem nagyon tudunk, hisz nem is értjük, mit szeretnél megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!