Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssünk halat hogy ne...

Hogyan süssünk halat hogy ne legyen vizes?

Figyelt kérdés
hal
2015. nov. 27. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kiveszed a fagyasztóból,ki kell engedni,nem egyből sütni.Mondjuk van egy panírozott hal,amit a LIDL-ben szoktam venni,azzal nincs ilyen problémám,egyből sütöm,és nem vizes.
2015. nov. 28. 04:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, meg kell várni (ha nem előre panírozott), míg kienged!!

Ha vastagabb haltörzs, akkor vagy felszeled "karikára", kb. 2-3 cm szélesre, vagy a gerince mentén hosszába vágod el ketté, hogy ne legyen annyira vastag. Ez esetben célszerű "beirdalni".

Ezek után kellően felmelegített olajba rakod bele, de viszonylag lassan, közepes lángon sütöd, hogy valóban teljesen átsüljön.

Ha hirtelen, gyorsan sül, akkor csak a külseje fog nagyon gyorsan megpirulni, és a közepe még majdnem nyers, = vizes marad!!

2015. nov. 28. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de friss halra gondoltam azt nem irtam
2015. nov. 29. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok!

Én is, remélem, tudtam segíteni azzal, ahogyan leírtam, hogyan, miként is csináld.

Vagy még nem készült el???

2015. nov. 30. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!