Hogyan süssek tökéletes disznóhús szeletet? Felvágom a húst. Kb.1,5 cm-s szeletekre. és tovább? Beleteszem forró olajba, és hogyan, meddig sütöm tovább hogy piros legyen, de ne legyen kemény? öntök alá vizet vagy nem? Serpenyőben szeretném sütni.
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 13:22
1/4 anonim válasza:
Mégis melyik részét? Mert karajnak vagy szűznek elég pár perc sütés oldalanként, addig egy combnak jóval több idő kell.
2/4 anonim válasza:
Amikor mindkét oldalát "hirtelen megkapattad" a serpenyőben, akkor szoktam 1-2 korty vizet rá és gyorsan beborítom. A lángot pedig visszaveszem alatta majdnem teljesen takarékra. Időközönként megforgatom a szeleteket, hogy mindkét oldalukon kb. egyformán süljenek. Majd ha villával beleszúrsz és puha (és a közepéből már nem folyik a lyukon keresztül véres lé), akkor födő le, a lángot egy kicsit nagyobbra, és szép piros-ropogósra sütöd.
Én így szoktam.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. A tarját sütném.
2015. okt. 9. 15:40
4/4 anonim válasza:
Forró olajba ne öntsetek már vizet, mert a balesetin köttök ki.
A tarját jó férfi hüvelykujj vastagra vágod, és hirtelen olajban megsütöd mindkét oldalát. Én addig szoktam, amíg a húslé ki nem jön a túloldalán, akkor megfordítom és a másik oldalát is annyi ideig. Ez kb 2 perc oldalanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!