Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a kék homár főzés...

Miért lesz a kék homár főzés után vörös?

Figyelt kérdés

#kék #piros #homár. főzés
2015. ápr. 7. 11:06
 1/2 anonim válasza:
rossz kategória...
2015. ápr. 7. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a páncéljában több színanyag van, így vörös (astaxanthin) is, és csak a vörös hőstabil, így főzés során a többi lebomlik.
2015. ápr. 8. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!