Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rágós gombát hogyan készítsek...

Rágós gombát hogyan készítsek el, hogy ne legyen rágós?

Figyelt kérdés
Fagyasztott őzlábgombáról van szó. Frissen jó volt kirántva, a maradék gomba le lett fagyasztva. Egyszer megcsináltam pörköltnek, de olyan rágós, gumis lett.

2015. nov. 14. 09:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A fagyasztott gombát tilos kiolvasztani, fagyosan kell a forró zsiradékba/lébe tenni, akkor nem lesz gumis.
2015. nov. 14. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem olvasztottam ki, kőkemény volt, amikor a pörköltbe tettem.
2015. nov. 14. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, lehet, hogy a gomba eleve a határon volt.
2015. nov. 14. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!