Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Török és arab éttermekben...

Török és arab éttermekben mennyire "biztonságos" enni?

Figyelt kérdés

Azt hiszem Pesten volt hogy egy arab étteremben az ott dolgozó szakácsok spermát kevertek az öntetekbe,majd azt adták el a vendégeknek.

Volt olyan hogy inkább visszafordultam egy török étteremből,mivel nem volt túl bizalomgerjesztő a higiénia.

Ti mernétek enni olyan helyen ahol nem magyar a személyzet?

2015. nov. 27. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Akiket ismerek, ott igen. A munkahelyemnél kettő is van, mindkettő nagyon normális, néha megfosat, de az belefér a fűszeres kaja kategóriába.
2015. nov. 27. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Erős gyomrom van, szóval emiatt nem aggódnék. Az más kérdés hogy nem vagyok oda az egzotikus ízekért.
2015. nov. 27. 20:12
 3/9 anonim válasza:
32%

Gondolom valami konkurens éttermed van ami rosszul megy mert a közelben nyilt egy török étterem. Eltaláltam?

"Ti mernétek enni olyan helyen ahol nem magyar a személyzet?"

Tetszik vagy sem a magyar konyha nem tartozik a jobbak közé.

2015. nov. 28. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Én első voltam, normálisan válaszoltam, mégis azt írtad, hogy "egy olyan ember sincs,akinek az értelmi színvonala erre képes lenne".

Tehát te kezdted, tapló paraszt vagy.

2015. nov. 28. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

3-as; akkor szerinted melyik konyha tartozik a jobbak közé?

Török és arab éttermekben nem ettem, ahogy nézegettem a szakácskönyvekben, nem sok étel érdekelne. Mondjuk a tarhonyásak igen.

Láttam sok olyan éttermet, amelyikben leültem volna enni, de a konyhát nem láttam; ki tudja az milyen.

Még magyar étteremben sem biztos, hogy mernék enni. Először csak kipróbálnék valami egyszerű dolgot, és körülnéznék.

Az biztos, hogy ázsiai -kínaiféle- helyet nem kockáztatnék, minden hónapban van valamelyikkel probléma, amit már nem tudnak eltusolni.

Bár a japán helyekről nincs ilyen írva, de ott meg semmi nincs a gusztusomra.

Magyar étteremben is lehet idegen a szakács, bűn rossz az étel, pocsék a higiénia. Persze az "idegen" szakács lehet német is.

Biztos, hogy a legtöbb bizalmam a magyar személyzetes étteremhez lenne.

2015. dec. 1. 05:27
 6/9 anonim válasza:
100%

"3-as; akkor szerinted melyik konyha tartozik a jobbak közé? "

A török konyha az egyik legjobb, ez nem kérdés. Szerinted miért van ennyi török étterem Magyarországon meg Európában? Kinaiban viszont én sem ennék, ott arra mennek hogy minél olcsóbb legyen igy ki tudja mit rtaknak eléd.

2015. dec. 1. 08:01
 7/9 anonim válasza:
63%
Ez a spermás dolog a Keleti pu.- nál volt. Azt is elárulom, hogy magyar alkalmazottak voltak.
2015. dec. 1. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még élek. Hasmenést se kaptam még ilyen helyen evett kajától, meg se támadtak, fel se robbantottak. Ez elég biztonságosnak hangzik? Azt nem tudom bele recskáztak-e bármibe, de nem hiszem. Egyedüli gondom a hús átsütésével és az arányokkal (hús-zöldség-szósz) szokott lenni, de ez ízlés dolga.
2015. dec. 4. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Egészen biztonságos. A sok elmebeteg a sajátjai közt nem robbantgat csak a szerencsétlen és fegyvertelen emberek között csinálnak ilyen mocskos szemét dolgokat. Enni ehetsz nyugodtan, de a barátaidat tisztességes tősgyökeres magyarok között keresd ne a gyütmentek közt!!
2015. dec. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!