Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tunéziai édes kalács receptje?

Tunéziai édes kalács receptje?

Figyelt kérdés
Tunéiában, a szállodákban reggel van kirakva, ilyen kalács jellegő, édes sütemény, kis téglalap alakú szeletekre vágva. Sajnos nem tudom hogy mi lehet a hivatalos neve, de eddig minden alkalommal találkoztunk vele ottlétünk során, ezért gondolom ismert étel lehet. Nagyon szeretném megsütni itthon is, ezért ha valaki tudja, hogy mire gondolok, és legfőképp még receptet is tud mondani nekem, azt nagyon megköszönném! :)

#arab #kalács #Tunézia #reggeli kalács #édes kalács #arab kalács #tunéziai kalács
2013. okt. 24. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg ezt, talán ráismersz?

egyébként valóban fincsinek néz ki

2013. okt. 26. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem a balkavára gondolok.

Ez ilyen töményebb, de egyben omlós tészta.

Sima töltelék nélküli, mint nálunk a kalács, egy darabban van megsütve, és felszeletelve tálalják.

2013. okt. 30. 20:39
 3/3 anonim válasza:
Megtudtad a nevét? Évek óta keresem, minden reggel azt ettem ott, a kakaósat. Isteni :)
2015. dec. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!