A családom Bécsbe menne a Karácsonyi vásárra december elején. Biztonságos? Jogosan félek vagy túlreagálom?
Tartok tőle, hogy a következő terrortámadás célpontja a bécsi Karácsonyi vásár lehet.
1. Karácsony = a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe --> talán bökheti a terroristák csőrét
2. sok ember, tömeg, javarészt keresztény, kiránduló európaiak akik azért mennek, hogy jól érezzék magukat, örömüket leljék a vásárban, vásárolgassanak, forralt borozzanak stb. --> megfelelő célpont
3. Ausztria, szintén nem migránsbefogadó barát ország, úgy tudom.
Jogos a félelmem vagy túlreagálom? Szerintetek mennyire várható ott a Karácsonyi vásár tömegében, Bécsben egy őrült, muszlim terrorista?
Szerintem érthető az aggódásod.
Máshol is lehet vásározni, pl. Budapest, Szentendre, felesleges ezért Bécsbe menni, ha csak egy kicsi félsz is van bennetek, úgysem éreznétek jól magaktokat. Állítólag a prágai is nagyon jó, ha mindenképpen külföldben gondolkodtok.
Kicsi az esélye.
A britek, németek és a franciák húztak újat a terroristákkal
az osztrákok még a menekülteket is átengedték
Túlreagálod.
Egyébként bárhol várható egy őrült terrorista, és nem kell muszlimnak lennie. Nyílván nagyon fiatalka vagy, ha nem emlékszel a Vörös Brigádokra vagy az IRA-ra és a többiekre. Nem voltak muszlimok, mégis rendkívül aljas dolgokat műveltek annak idején.
Menj csak nyugodtan. Ha meg kell halnod, akkor Istennek mindig lesz egy féltéglája - ahogy mondani szokták. Nem kell hozzá muszlim robbantó.
még ha tényleg lesz terrorcselekmeny, akkor is kicsi az esélye, hogy pont azon a napon mentek, és pont a merénylő mellett álltok.
de valóban kb ellenőrizhetetlen, hogy kinél mi lapul a taskaban, vagy a ruha alatt.
ennek ellenére én nem gondolom, hogy félelemben kéne élni.
én mennék. de ha ti félve toltitek el úgy a napot, inkább maradjatok itthon.
sajnos eddig is voltak hasonló merenyletek, ezután is leszek.. hogy hol és mikor kb esélytelen belőni.
Tulreagalod.
Az ilyen karacsonyi vasarokat es hasonlo rendezvenyeket fokozottan orzik; nem tudnak ott terrortamadast vegrehajtani.
Par eve az arabok a Strasbourg-i karacsonyi vasart akartak felrobbantani, de a rendorok meghiusitottak. Pedig akkor meg nem is figyeltek ennyire a kozbiztonsagra, mert akkor meg nem voltak migransok, terrorista tamadasok.
Ilyen hozzaallassal ki se menj az utcara. :) Tizszer tobb az eselye, hogy a hazad elott megkesel egy cigany, minthogy Becsben lelojon egy arab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!