December 20-ra vagyok kiírva. Mindenki a karácsonyt tervezi, és nem értik meg hogy miért akarunk "elbújni" az ünnepekre ahelyett, hogy vendégeket hívnánk és vendégségbe mennénk (? ) Főleg anyósom meg a párom exe vannak kiakadva. Igazuk van?
A párod exe mégis miért van kiakadva azért, mert te éppen szülni óhajtasz a kérdéses időszakban?
Ne foglalkozz egyébként velük, majd karácsonykor rádöbbennek, hogy nem a levegőbe beszéltél.
Nincs igazuk!
Vagy kórházban leszel, vagy otthon pár napos babával.
Miért kéne vendégeket fogadnotok?????
Ezek tök hülyék. És az exnek mi köze van az egészhez?
Párod állítsa le az anyját és az exét is.
Persze, persze, jogos a bezárkózás, feltéve, hogy ez nem azt jelenti, mint amit egy másik kérdésben írtak,
miszerint ez azt is jelenti, hogy az apuka nem látogat el a saját már (régen) megszületett gyermekéhez sem karácsonykor.
Nincs igazuk, de sajnos vannak ilyen elborult emberek. Anno mikor anyu velem volt terhes, akkor a kórházba indulás előtt pár órával (túlhordott, indítani kellett a szülést) nagymamám még kitakaríttata vele a házat és sütit süttetett a vendégeknek...
Nem szabad velük foglalkozni.
Szia!
Majd Húsvétkor bepótolod a vendéglátást. Mindenki neked fog úgyis segíteni, mert kialvatlan leszel még akkor is.
Most csakis pihenj, gyűjts erőt a továbbiakhoz!
Ugyanazt akartam írni, mint a 4-es, de beelőzött! :)
Egyébként én dec. 15-én szültem a kisebbiket, és bizony azért karácsonyoztunk abban az évben is. Nyilván nem készítettem 8 fogásos ünnepi menüt, sőt sütit sem sütöttem, ezt prímán megoldotta a két nagymama, de azért 1-2 órácskára eljöttek hozzánk, megajándékoztuk egymást, kicsit beszélgettünk, ennyi... senki nem várta, hogy csipke kisestélyiben szolgáljam fel a pezsgőt meg a lazacot, de azért az élet sem áll meg, ha születik egy kisbaba, legalábbis szerintem.
És ha valóban arról van szó, hogy apuka sem akar menni a nagyobbikhoz, akkor bizony nagyon nincs igazatok....
Párod exe menjen a jó büdös ....-ba! Annyi köze van a ti életetekhez, mint a dalai lámáéhoz! Egyáltalán, miért tartjátok vele a kapcsolatot?
De az anyósod sem normális. Én azt vallom, mindenkinek a maga szüleit kell kezelnie. A férjednek kéne leállítania az anyját, mégiscsak ő ismeri jobban.
Csak akkor jogos a sápítozás, ha a párodnak van már meglévő gyereke és őt is kizárjátok. Bármilyen nehéz is egy újszülöttel, párodnak illene a már meglévő gyerekével is találkozni Karácsonykor.
A többiek felnőtt emberek, illene megérteniük.
Amúgy felesleges ezen vitatkozni, mi van ha túlhordod, és mondjuk 27-én szülsz. Egy hetet szoktak engedni mindenhol túlhordani.
A párod előző gyerekével mi a szitu? Őt azért ugye meglátogathatja apja, vagy nem, mert megszültél?
Amúgy a párod exének - kiv. ha közös gyerek miatt - ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!