December 20-ra vagyok kiírva. Mindenki a karácsonyt tervezi, és nem értik meg hogy miért akarunk "elbújni" az ünnepekre ahelyett, hogy vendégeket hívnánk és vendégségbe mennénk (? ) Főleg anyósom meg a párom exe vannak kiakadva. Igazuk van?
A párom fia átjön természetesen.
Mindenki jöhet, de nem fogok főzni, készülődni. A férjem legjobb barátja szakács, ő hoz halászlevet a férjemnek.
De miért nem anyós tart karácsonyi bulit ha annyira akar?
Szerintem csak szívesen lepasszolná neked a gondot.
A normális az lenne, ha anyós tartana bulit, ahova átmegy a férjed 1-2 órára, játszik az idősebb gyerekével és a végén elhozza magával, hogy megismerje a kistesót.
Nagyszülőknek is bőven elég fél órára beugrani, ha már nem segítenek.
Azért egy kicsi fát állítsatok a másik gyerek miatt, de mivel lesz halászlé, meg vesztek egy bejglit, ennyi bőven elég. Nem kell többel készülni szerintem. Te meg nyugodtan maradj otthon, a babát nem fogja érdekelni, hogy nem Karácsonyozik.
nekem is karácsony előtt született a kisfiam :)
életem legszebb emléke, hogy átjöttek a nagyszülők (hívatlanul) ünnepi lakomával :)
mikor elvonultam a babát megszoptatni akkor anyám kitakarított, anyósom meg elmosogatott és puccba vágta a konyhát :)
legszebb ajándék volt :)
sajnos a kisfiamnak már nincs nagyija, nyilván fel is értékelődött bennem a fenti közös ünnepünk, de tényleg fantasztikus érzés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!