Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A családom Bécsbe menne a...

A családom Bécsbe menne a Karácsonyi vásárra december elején. Biztonságos? Jogosan félek vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Tartok tőle, hogy a következő terrortámadás célpontja a bécsi Karácsonyi vásár lehet.

1. Karácsony = a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe --> talán bökheti a terroristák csőrét

2. sok ember, tömeg, javarészt keresztény, kiránduló európaiak akik azért mennek, hogy jól érezzék magukat, örömüket leljék a vásárban, vásárolgassanak, forralt borozzanak stb. --> megfelelő célpont

3. Ausztria, szintén nem migránsbefogadó barát ország, úgy tudom.

Jogos a félelmem vagy túlreagálom? Szerintetek mennyire várható ott a Karácsonyi vásár tömegében, Bécsben egy őrült, muszlim terrorista?

2015. nov. 16. 17:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ehhez mit szóltok? "

Terrortámadásra készülhetnek Bécsben a dzsihádisták

" [link]

2015. nov. 20. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
azt. hogy ez egy blikk cikk, kb annyira megbízható, mint a politikusaink
2015. nov. 21. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
egyébként meg, ha mindig keresel valami okot arra, hogy félj valamitől akkor mindig is találsz majd. De most őszintén ennek, mi értelme? Ezzel az erővel maradhatsz otthon és retteghetsz, hogy kigyullad a lakásod a karácsonyi égőktől, annak még az esélye is nagyobb, minthogy bármilyen terrortámadás áldozata legyél. És egyik előttem szólónak igaza van, kár volt kiemelni a muszlim jelzőt, a keresztények és civil emberek is csináltak már undorító tetteket, nem kell ezért feltétlenül egy vallást okolni, főleg, hogy az ISIS csodái nagy valószínűséggel a koránt maximum csak kívülről látták, mert ha elolvasták volna akkor nem is létezne ez a tudatlan emberek félelmeire, kapzsiságára és állatias ösztöneire alapozó terrorcég. Mert ez egy cég. Serinted, honnan a pénz? Ennyit nem tudtak szerezni az elfoglalt területekről viszont az iszlám államnak se ipara se mezőgazdasága, magyarul kívülről jön a pénz.
2015. nov. 21. 00:46
 14/17 anonim válasza:
83%

Bécsben élek, ide járok egyetemre,

. Tegnap este voltam épp a karacsonyi vásáron és semmi veszélyes vagy gyanús dolgot nem láttam. Vannak rendőrök a belvárosban, gépfegyveresek is, nem kell ennyire megijedni. Millió az egyhez az esely hogy pont azon az egy napon lesz és pont ott lesz támadás amikor a családod kint van. Ne félj

19L

2015. nov. 26. 01:04
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Ausztriában pont nem kell félni, a hatósági fegyvereseken kívül is sok ember hord magánál éles fegyvert. Arányaiban 51-szer annyian, mint nálunk. Remélhetőleg használnák is, ha szükség lenne rá.
2015. nov. 27. 17:52
 16/17 anonim válasza:
21%
Nem tudom. Mi is épp oda készülnénk, de lemondom szerintem, mert Párizsban párszáz halott az már halott, és nem volt kiszámíthatatlan! Miért menj aludni egy olyan házba, ahol gyilkos van? Ha aludhatsz otthon is biztonságban. Ez most ilyen. És tudjuk, nem kell jönni azzal, hogy félelembe tartják az embereket, és ezen kívül nincs más céljuk. Az esélye 50/50.
2015. dec. 5. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy élete van mindenkinek, menj inkább máshová ha mehetnéked van. Annyi szép hely van külföldön de megjegyzem, országon belül is!! Nem halsz bele ha amíg elül ez a dolog nem járkálsz oda ahol óriási a tömeg. Menj inkább székes hazánk csodaszép tájaira. Lillafüred, Hajdúszoboszló, Mátra vidék, Dunántúl vagy Balaton felvidék. Persze lehet próbálkozni nyilván, én tuti nem mennék most olyan helyekre, szeretek még élni és vannak terveim.- Nem akarok egy "áldozat" lenni akit majd bemondd a tv és elfelejt a világ. Nekem mégse mindegy hiszen az én életem. Javaslom ezeket megfontolásra!
2015. dec. 8. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!