Ételek, italok - Gyakori kérdések
Nagyobb mennyiségű halászlevet (3-5 napra) együtt célszerűbb tárolni a levet és a halakat, vagy külön (mint a húslevesnél)?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
3
A mézeskalácsba feltétlenül muszáj a szódabikarbóna? Néztem recepteket a neten és az egyik helyen azt írták, hogy kell míg a másikon azt, hogy nem, mitől függ hogy kell e bele?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Halászlét készülök főzni. Hogyan lehet halhússal sűríteni, ill. érdemes-e erre használni a halhúst, vagy inkább tegyem bele azt is egyben?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
4
8
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!