Tényleg ennyire nem bírnám az alkoholt?
Tegnap este összeültünk kollégákkal megünnepelni, hogy idén vége a melónak. Kb. 2 óra alatt megittam 3 üveg sört, meg 2 feles pálinkát. Beszédültem, mint az állat, de hazatudtam tekerni, még a kormányt se fogtam, mert fázott a kezem és egyenesen mentem. Itthon kidőltem az ágyba, 10 mp és futottam a WC-re, mert jött a vuk. Soha nem bírtam az alkoholt, mindig előbb berúgtam ugyan annyi mennyiségtől, mint a haverok, vagy bárki. Ezért is iszom fél évente 1x már 20 éves korom óta, de hogy ennyire nem bírnám a szeszt, hogy 3 sörtől és 2 felestől kidőljek, ezen azért kiakadtam. Húgom többet tud inni, mint én.. :D
23/F
Mégis az asztal körül kergetnek ha nem iszol okádásig.
Nem közelező inni. Én se iszok soha semmit. Hátom napig tartott a furcsaság és azóta megszokták.
Arra magadtól rájöttél, hogy nem birod az alkoholt.
Vannak ilyen emberek, nem vagy egyedi eset.
Ennek tudatában kellene iszogatnod.
Sok minden befolyásolja X személynél, hogy éppen mennyire vágja fejbe az alkohol.
Kipihenten, étkezés után sokkal többet elbír fejbe kólintás nélkül, mint fáradtan, üres gyomorral.
Nálad a fő probléma az lehet, hogy kevés a szervezetedben az alkohol lebontó enzim, s a méregtől hányással tud meszabadulni..
# 3
Nem sajnos. :D Húgom bírja, szívja is vérem, hogy nagyobb csaj vagyok, mint Ő.
# 5 # 6 # 7
Nem jött be egyik sem. Próbáltam már minden hogyan, kipihenten, fáradtan, éhesen, tele gyomorral, kajálás után 3-4 órával, meg ahogy még lehetett, de nagyon ritkán jött össze, hogy be is rúgtam, jó is volt és nem hánytam. Az elmúlt 1 évben viszont csak rosszullétek kísérik az ivászatot, most az ünnepek alatt is, 2 sör után már kavargott a gyomrom. Szóval már kezdem 100%-ban elfogadni, hogy nem nekem való az alkohol. Soha nem tettem újévi fogadalmat, de most az alkohol végleges letétele lesz a cél. Legalább lesz sofőrje a sok muslincának.. :D
Köszönöm a válaszokat! :) BUÉK!
legalább 1 héten 1x/2x igyál :D legalább 1 sört.. hátha hozzászokik a szervezeted.. és alkoholista sem leszel még ennyitől.. én is ritkán iszok.. de mégis bírom.. annyi hátulütője van a dolognak, hogyha iszok, akkor őszintébb vagyok a kelleténél, és olyan dolgokat is kimondok, amit alkohol nélkül nem mondanék ki :D
de pl. én nyár óta nem ittam, egészen most 27-ig, és még is 8-9 feles után, és 3 pohár bor után sem volt semmi bajom :)). hajrá! :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!