Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tényleg ennyire nem bírnám az...

Tényleg ennyire nem bírnám az alkoholt?

Figyelt kérdés

Tegnap este összeültünk kollégákkal megünnepelni, hogy idén vége a melónak. Kb. 2 óra alatt megittam 3 üveg sört, meg 2 feles pálinkát. Beszédültem, mint az állat, de hazatudtam tekerni, még a kormányt se fogtam, mert fázott a kezem és egyenesen mentem. Itthon kidőltem az ágyba, 10 mp és futottam a WC-re, mert jött a vuk. Soha nem bírtam az alkoholt, mindig előbb berúgtam ugyan annyi mennyiségtől, mint a haverok, vagy bárki. Ezért is iszom fél évente 1x már 20 éves korom óta, de hogy ennyire nem bírnám a szeszt, hogy 3 sörtől és 2 felestől kidőljek, ezen azért kiakadtam. Húgom többet tud inni, mint én.. :D

23/F

2016. dec. 22. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ember, ha tudtad, hogy nem bírod az alkoholt, minek ittál töményet? Elég lett volna sörözni, attól arra a rövid kis iszogatásra kellemesen érezted volna magad, max annyi, hogy otthon jól alszol, de Vuk(nagybetűvel írjuk szerencsétlen róka nevét) nem kopogtatott volna be hozzád.
2016. dec. 22. 11:10
 2/13 anonim válasza:
75%
Azért nem bírod mert ritkán iszol, igyál gyakrabban:)
2016. dec. 22. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Iszol te rendesen? Nem vagy edzésben, koma. Húgod jó arc lehet :-)
2016. dec. 22. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mégis az asztal körül kergetnek ha nem iszol okádásig.

Nem közelező inni. Én se iszok soha semmit. Hátom napig tartott a furcsaság és azóta megszokták.

2016. dec. 22. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy nem bírod akkor próbálj meg enni és vizet vagy valamilyen üdítőt inni a sörök meg a felesek között. Ha érzed hogy kezdessz bizseregni akkor egy picit hagyd abba az ivásd és késöbb mondjuk egy fél óra vagy òra múlva folytasd . Nekem ez mindig bejön
2016. dec. 22. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol legjobb ellenszere a zsír. Ha ilyen program van kilátásban, egyél meg előtte egy szelet zsíros kenyeret.
2016. dec. 23. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Arra magadtól rájöttél, hogy nem birod az alkoholt.

Vannak ilyen emberek, nem vagy egyedi eset.

Ennek tudatában kellene iszogatnod.

Sok minden befolyásolja X személynél, hogy éppen mennyire vágja fejbe az alkohol.

Kipihenten, étkezés után sokkal többet elbír fejbe kólintás nélkül, mint fáradtan, üres gyomorral.

Nálad a fő probléma az lehet, hogy kevés a szervezetedben az alkohol lebontó enzim, s a méregtől hányással tud meszabadulni..

2016. dec. 25. 15:00
 8/13 A kérdező kommentje:

# 3

Nem sajnos. :D Húgom bírja, szívja is vérem, hogy nagyobb csaj vagyok, mint Ő.

# 5 # 6 # 7

Nem jött be egyik sem. Próbáltam már minden hogyan, kipihenten, fáradtan, éhesen, tele gyomorral, kajálás után 3-4 órával, meg ahogy még lehetett, de nagyon ritkán jött össze, hogy be is rúgtam, jó is volt és nem hánytam. Az elmúlt 1 évben viszont csak rosszullétek kísérik az ivászatot, most az ünnepek alatt is, 2 sör után már kavargott a gyomrom. Szóval már kezdem 100%-ban elfogadni, hogy nem nekem való az alkohol. Soha nem tettem újévi fogadalmat, de most az alkohol végleges letétele lesz a cél. Legalább lesz sofőrje a sok muslincának.. :D

Köszönöm a válaszokat! :) BUÉK!

2016. dec. 28. 22:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se bírom jól az alkoholt, mondjuk nekem inkább pozitívum, mert nem kell annyi pénzt költeni. Elég 4 sör meg egy pálinka, aztán járni is alig tudok. Ha töményet iszok, akkor általában rókáznom is kell, úgyhogy azt hanyagolni szoktam, inkább leót vagy gyümölcsbort iszok, ezek még finomnak is mondhatók, és 2 óra alatt el tudod tenni magad. Én úgy szoktam, hogyha megyek egy szórakozóhelyre, akkor előtte iszok otthon, amikor józanul mentem bulizni, akkor hánytam is, de mióta előtte megiszok fél üveg bort, már semmi probléma nincs.
2016. dec. 29. 16:09
 10/13 anonim válasza:
47%

legalább 1 héten 1x/2x igyál :D legalább 1 sört.. hátha hozzászokik a szervezeted.. és alkoholista sem leszel még ennyitől.. én is ritkán iszok.. de mégis bírom.. annyi hátulütője van a dolognak, hogyha iszok, akkor őszintébb vagyok a kelleténél, és olyan dolgokat is kimondok, amit alkohol nélkül nem mondanék ki :D

de pl. én nyár óta nem ittam, egészen most 27-ig, és még is 8-9 feles után, és 3 pohár bor után sem volt semmi bajom :)). hajrá! :D

17/L

2016. dec. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!