Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Tényleg ennyire nem bírnám az...

Tényleg ennyire nem bírnám az alkoholt?

Figyelt kérdés

Tegnap este összeültünk kollégákkal megünnepelni, hogy idén vége a melónak. Kb. 2 óra alatt megittam 3 üveg sört, meg 2 feles pálinkát. Beszédültem, mint az állat, de hazatudtam tekerni, még a kormányt se fogtam, mert fázott a kezem és egyenesen mentem. Itthon kidőltem az ágyba, 10 mp és futottam a WC-re, mert jött a vuk. Soha nem bírtam az alkoholt, mindig előbb berúgtam ugyan annyi mennyiségtől, mint a haverok, vagy bárki. Ezért is iszom fél évente 1x már 20 éves korom óta, de hogy ennyire nem bírnám a szeszt, hogy 3 sörtől és 2 felestől kidőljek, ezen azért kiakadtam. Húgom többet tud inni, mint én.. :D

23/F

2016. dec. 22. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

" 8-9 feles után, és 3 pohár bor után sem volt semmi bajom"

Mi a bánat volt az, amit ittál? Valami körömlakk? 8-9 feles az majd' fél liter tömény. Erre három pohár bort lenyelve még egy sörösló is kidől, nem egy 17 éves lány.

2016. dec. 30. 08:53
 12/13 anonim válasza:
100%
Szerintem ne igyál és kész. Nem erőszak a disznótor.
2016. dec. 30. 15:54
 13/13 A kérdező kommentje:

# 10

Kösz a tanácsokat, de inkább kihagyom. Jobb lesz nekem szesz nélkül. :D

Köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!