Nagyobb mennyiségű halászlevet (3-5 napra) együtt célszerűbb tárolni a levet és a halakat, vagy külön (mint a húslevesnél)?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 18:36
1/5 Lazy Lover válasza:
én egyben tárolom évek óta és nincs baja neki
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!!
2016. dec. 22. 18:45
3/5 anonim válasza:
Mi meg akkor főzzük bele a halakat, amikor esszük, csak az alapot csináljuk meg...így a sok melegítésnél nem törik össze a halszelet
Főtt halat viszont külön ne tárolj!
4/5 anonim válasza:
Én egyben tárolom ! A halt (húst)lehetőleg egy nappal előtte, vagy minimum 4 - 5 órával a főzés előtt besózom és utána főzöm a halászlevet.
A töbszöri melegítéstől ne essen szét a halhús, azt azzal szoktam "orvosolni" hogy a főzésnél amikor a halat beleteszem a lébe főlni, akkor öntök bele a halászlébe kb. 1 dl vörösbort. Így főzöm az egészet amig meg nem fől a hús ( kb. 20 perc )
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2016. dec. 22. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!