Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nagyobb mennyiségű halászlevet...

Nagyobb mennyiségű halászlevet (3-5 napra) együtt célszerűbb tárolni a levet és a halakat, vagy külön (mint a húslevesnél)?

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 18:36
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
100%
én egyben tárolom évek óta és nincs baja neki
2016. dec. 22. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!!
2016. dec. 22. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg akkor főzzük bele a halakat, amikor esszük, csak az alapot csináljuk meg...így a sok melegítésnél nem törik össze a halszelet


Főtt halat viszont külön ne tárolj!

2016. dec. 22. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyben tárolom ! A halt (húst)lehetőleg egy nappal előtte, vagy minimum 4 - 5 órával a főzés előtt besózom és utána főzöm a halászlevet.

A töbszöri melegítéstől ne essen szét a halhús, azt azzal szoktam "orvosolni" hogy a főzésnél amikor a halat beleteszem a lébe főlni, akkor öntök bele a halászlébe kb. 1 dl vörösbort. Így főzöm az egészet amig meg nem fől a hús ( kb. 20 perc )

2016. dec. 22. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!
2016. dec. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!