Ha proteines muffint szeretnék sütni, akkor a fehérjeport a liszttől függetlenül vagy liszttel együtt számolva adjam hozzá mint száraz összetevőt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 14:40
1/2 anonim válasza:
Természetesen liszttel együtt, száraz összetevőként kell használni. Sőt kicsit ilyenkor több folyadékot felvesz,mert a fehérje nagyon tömény végeredményt ad.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!! :)
2014. márc. 17. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!