Mitől tudok berúgni teljesen? Sört keverjem valamivel? Esetleg pálinka?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 15:38
1/10 anonim válasza:
Gyanítom nem vagy abban a korban, amikor be kéne rúgnod ha ezt nem tudod. Alkoholtól drága. Minél magasabb az alkohol százalék ami rá van írva az üvegre, annál jobban fogsz berúgni. Eszerint gondolkodj. Jó ivást.
2/10 anonim válasza:
Valami normálisabb vodka+sör berúgás szempontból jó kombó, másnap szempontjából nem.
A jó pálinka+nem szénszavas jó, a másnap lightos.
Fűszereseket, édeseket kerüld.
A kiszáradást gátold meg (ha nem vagy szomjas, akkor is óránként 3 dl alkoholmentes menjen le), egészen elalvásig.
3/10 anonim válasza:
Házipálesz az kifog ütni... Vagy jó fajta bor +hp garantált padló... De bármitöl padlót foghatsz ha nemtudod mi a határ.
4/10 anonim válasza:
SOHA NE KEVERJ SEMMIT! Hanyni fogsz tole! Kellemetlen lesz, elrontja a szorakozast es szar ize is lesz. Ha csak azert iszol, hogy kiusson es nem erdekel az iz, ennyi erovel akar injekcios tuvel is beathatnad magadnak az alkoholt..
5/10 anonim válasza:
Ma hallottam az Aranyositól hogy a dianás cukorról le kell szopogatni a csokit, és utána feltenni ánuszba, garantált életérzést nyújt :D
6/10 anonim válasza:
A sör+pálinka kombót sokat mondóan tarkónlövésnek hívják.
7/10 anonim válasza:
Csak akkor keverd a sört a pálesszal, ha gyorsan be akarsz rúgni, jól bírod a piát és nem kell másnap dolgozni menni. Akkor sem a "bolti pálinkát" javaslom, hanem házi (lehetőleg megbízható forrásból való) fajtát. Kb. 40-45°-os az optimális. Egyéni tapasztalat.
8/10 A kérdező kommentje:
48 éves vagyok, és még nem voltam részeg!! Ki akarom próbálni 1x!!!
2016. dec. 23. 15:30
9/10 BlodDrunk válasza:
Mi kihívásból egyszer megittunk egy fél óra alatt fejenként 2liter koccost+5 stamp keserű likőrt garantáltan befogsz rúgni de mocskosan.
Nem szoktam ilyen szarokat inni,csak minőségi sört+whyskit de így mint ezektől soha nem rúgtam be.
De nem is fogok ugyanis egy életre elég volt akkor a részegségből.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 27. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!