Az alkoholt csak én utálom ennyire azok közül, akik néha isznak?
Figyelt kérdés
Az évek csak telnek, de egyszerűen továbbra is szörnyen utálom az alkoholt. Sör, bor, rövid, teljesen mindegy, a hányás határán vagyok mindig, bármelyikkel is próbálkozom, és nem a hatása, hanem az íze miatt. Néha pedig muszály inni a barátokkal, haverokkal, és magát a félrészeg bódultságot időnként szeretem is, de az odáig vezető út mindig kínokkal van kikövezve. Még üdítővel felhígítva is pusztít az íze, mikor iszom a feleseket. (Azért felest, mert abból legalább kevesebb is elég). És nem arrol van szó, hogy gyenge lennék, mert a 80 fokos Abszintot pont ugyan azzal a konstans undorral iszom, mint a 4 fokos sört, nem a keménysége, egyszerűen az íze az, amit botrányosan viselek. 30 éves vagyok, fog ez válltozni valaha?2016. nov. 25. 01:53
1/9 anonim válasza:
Nálad ez valami megfelelési kényszer lehet, hogy mindig úgy érzed, muszáj innod társaságban. Én is eljárok kocsmába a barátaimmal, de szinte mindig csak kólát vagy más üdítőt iszom, mert én is utálom az alkoholt. Eszükbe sem jut emiatt leszólni engem vagy ilyesmi.
2/9 anonim válasza:
Nem kell inni. Én se iszok. Ez csak rövid ideig volt érdekes nekik, most már tudják és elfogadják hogy nem iszok.
3/9 anonim válasza:
1) muszáJ
2) ha nem ízlik ne igyad. A barátaidat minősíti, hogy ez elvárás.
4/9 anonim válasza:
Ne muszáj alapon igyál. XD
Nem hiszem, fog, talán picit... Ahogy sok ember nem szeret bizonyos ételeket, majd megszereti őket. De nálad max kevésbé lesz rossz... ha az lesz.
5/9 anonim válasza:
Nyugtasson a tudat, hogy a 4 fokos sört mindenki hányingerrel issza. A sör nem ott kezdődik.
6/9 anonim válasza:
A sört én se tudom meginni. Egyszerűen szörnyű íze van. Csak azért issza mindenki, mert az a legolcsóbb.
7/9 anonim válasza:
A sörből egy üveg még csak-csak elmegy, de a pálinkának az az égető körömlakk íze valami pusztító tud lenni. Gyűlölöm. A borral viszont nekem nincs bajom. Persze azt sem éhgyomorral a legnagyobb hidegben kell inni csak, mert valami proli kínálgatja disznóvágás közben (oké most túloztam, de érted), hanem gazdag húsételekhez. Kifejezetten passzol egy kellemes tavaszi napon, ebéd közben elfogyasztott ízletes vad/szárnyas pörkölthöz.
8/9 anonim válasza:
Hogy állsz az alkoholos édességekkel? Konyakmeggy, Dianás cukor?
Egyébként nem muszáj alkoholosat inni, mindet én sem szeretem, a sört pl. nem iszom meg, keserű, kóstoltam, de még az ízesített sem jött be, de pl. a csokilikőrt, vagy az olaszok citromlikőrjét szeretem (ebből ittam már eredetit is).
9/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, az alkohol ízét nem szeretem, viszont nagyon szeretek részeg lenni. Én macifröccsel szoktam megkezdeni az ivást, talán ez az egyik legkellemesebb ízű ital a málnaszörp miatt, és kb. 4% alkoholtartalma van. Ha megiszok egy kancsót, attól már jobb hangulatom lesz, és nem érzem annyira rossz ízűnek az utána következő italokat. Általában leót szoktam inni 1-1 arányban keverve, vagy pezsgőt energiaitallal, ezeknek mind mondhatni jó ízük van, de ütnek is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!