Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Halászlét készülök főzni....

Halászlét készülök főzni. Hogyan lehet halhússal sűríteni, ill. érdemes-e erre használni a halhúst, vagy inkább tegyem bele azt is egyben?

Figyelt kérdés
Végül is úgy is sűrűbb az egész (?)
2016. dec. 22. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Is is. Suritsed ugy h atpaszirozod egy szitan es utana egyben is tegyel bele.
2016. dec. 22. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Egyben tedd bele. Csak a Bajai!
2016. dec. 22. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2016. dec. 22. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Kiveszel belőle valamennyi halat a többit egészbe hagyod és átpaszírozod aztán vissza teszed
2016. dec. 22. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Én nem passzírozom, hanem botmixerrel pürésítem.(miután kézzel a tapintható szálkákat kiszedtem.)És ezután főzöm bele a filézett halhúst..úgy Szegediesen, vagy Tiszaiasan
2016. dec. 22. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi - a botmixer jó ötlet - egyszerűbb, kisebb pancs
2016. dec. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!