Halászlét készülök főzni. Hogyan lehet halhússal sűríteni, ill. érdemes-e erre használni a halhúst, vagy inkább tegyem bele azt is egyben?
Figyelt kérdés
Végül is úgy is sűrűbb az egész (?)2016. dec. 22. 12:37
1/6 anonim válasza:
Is is. Suritsed ugy h atpaszirozod egy szitan es utana egyben is tegyel bele.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2016. dec. 22. 13:13
4/6 anonim válasza:
Kiveszel belőle valamennyi halat a többit egészbe hagyod és átpaszírozod aztán vissza teszed
5/6 anonim válasza:
Én nem passzírozom, hanem botmixerrel pürésítem.(miután kézzel a tapintható szálkákat kiszedtem.)És ezután főzöm bele a filézett halhúst..úgy Szegediesen, vagy Tiszaiasan
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi - a botmixer jó ötlet - egyszerűbb, kisebb pancs
2016. dec. 22. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!