Milyen sütőt érdemes használni a jó torta, sütemény elkészítéséhez?
Szokás kérdése, de hogy az elektromoson igen sokat kell próbálkozni, hogy mit mennyi ideig hány fokon, az tuti...
Nekünk van elektromos és gázos is, de általában mindig a jó öreg gázosnál kötök ki, mert az megbízható, azt ismerem, abban nem csalódom...
Azt gyanítom az elektromos is jó lenne csak többször kellene próbálkozni, megfigyelni és jegyzetelni...
Van, hogy egyszerre kell megsütnöm két azonos torta tésztáját, vagy 2 tepsi kalács van és egyiket itt, másikat ott sütöm...
Piskóta esetén ha légkeverek, ha nem, mindig szép nagyra megnő, de néha megreped a teteje. Végül elég szép lesz, nagyobb a gázos példánynál, de mire kihűlnek, a gázos marad a szebb, az elektromos összeesik, néha alig sül meg belül...
Kalács meg eleve kisebb marad az elektromosban, nem reped úgy fel és szép lesz a külseje, viszont nem sül át a közepe, de kívül már agyon sült...
Szóval biztos van jobb beállítás, de inkább mindig a gázt választom, az a biztos...
Anyukáméknak elektromos van, nekünk gázos. Az elektromosat jobban szeretem, mert alul is, felül is süt, be is lehet állítani, hogy melyiket választjuk, vagy mindkettőt. A gázos meg akármit is csinálok, hiába rakok be cserepet, alufóliát, kis kotlában vizet, sok sütinek jobban megsüti az alját, mint ahogy kellene. Mamám is erre panaszkodik az ő gázsütőjénél és még sokan mások is.
Egyedül azért választottunk gázsütőt néhány éve a villany helyett, mert nálunk akkoriban még szinte mindennapos volt, hogy rövidebb-hosszabb időre elment az áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!