Miért törik össze a tésztát mindig, mikor azt egészben kéne kifőzni? Ti összetöritek?
Annyira zavar, a spagettit és a kínai/japán levesekhez valót nem szokás összetörni, de a családban, ismerősöknél mindig össze van törve. Ez oké... megszoktam, csináljanak otthon amit akarnak.
De az hogy még én vagyok a hülye ha én otthon normálisan tálalom, egészben, mert az milyen már, meg se lehet enni. (Mondják ők) Miért olyan nehéz nekik feltekerni a spagettit a villára? Nehezükre esne normálisan enni nálam? Helyette összetörik a tányéron... engem idegesít, mert ha nálam esznek akkor egyenek rendesen, ne úgy mint egy tanyasi paraszt. A kínai levesből sokszor nem is esznek inkább mert ugyan nem kényszerítem rájuk hogy pálcikával fogyasszák, kapnak villát, kanalat is, lehet válogatni, de azzal is csak kínlódnak, nyomkodnák szét benne a tésztát. Csak nálunk ilyenek az emberek vagy máshol is?
a lázadást az egészben hagyott spagettire értettem,nem arra hogy ne is főzz :) de én akkor főztem nekik másféle tésztát mint ahogy más már írta előttem. szóval éhen azért ne haljanak.
de mostanában például nem süthetek olyan sütit ami tocsog a csokiban pl. scaher torta mert ő nem szereti és már annyira hiányzik hogy nem ehetek olyan hogy elnyomásnak érzem.
miért kell mindig úgy főzni ahogy a pasik szeretik...én is dolgozó ember vagyok nem?? nekem is jár kényeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!