Miért törik össze a tésztát mindig, mikor azt egészben kéne kifőzni? Ti összetöritek?
Annyira zavar, a spagettit és a kínai/japán levesekhez valót nem szokás összetörni, de a családban, ismerősöknél mindig össze van törve. Ez oké... megszoktam, csináljanak otthon amit akarnak.
De az hogy még én vagyok a hülye ha én otthon normálisan tálalom, egészben, mert az milyen már, meg se lehet enni. (Mondják ők) Miért olyan nehéz nekik feltekerni a spagettit a villára? Nehezükre esne normálisan enni nálam? Helyette összetörik a tányéron... engem idegesít, mert ha nálam esznek akkor egyenek rendesen, ne úgy mint egy tanyasi paraszt. A kínai levesből sokszor nem is esznek inkább mert ugyan nem kényszerítem rájuk hogy pálcikával fogyasszák, kapnak villát, kanalat is, lehet válogatni, de azzal is csak kínlódnak, nyomkodnák szét benne a tésztát. Csak nálunk ilyenek az emberek vagy máshol is?
Attól hogy úgy tettem fel a kérdést ahogy, még lehet rá válaszolni. Ilyen a stílusom, akinek nem tetszik nem kell válaszolnia, sose volt kötelező. Külön regisztrálni sem kötelező, hogy aztán itt trollkodj, drágaság. Elég aranyos voltam?
Aki nem értette a kérdés lényegét, annak röviden: Nálatok összetörik a spagettitésztát, vagy egészben főzik ki? Azt hiszem így kellett volna feltennem, de jobban esett leírni az egész sz*rt...bocs a lelki sérülésekért.
egészben!!!!
szerintem azért is gyártják így nem azért hogy a háziasszony törögesse ha rövidet akarok veszek olyat.
a gyereknek mikor kicsi volt és nem tudta megenni akkor sem törtem össze hanem főztem neki rövidcső-t vagy fusilit.egy marékkal na azzal megbirkózott.
amúgy meg a vitához: nem főzz olyat, ha már nincs igényük ennyire az újításhoz.
irigylem a porblémáidat:D:D:D én tök lekakálnám, hogy hogy eszi meg nálunk az illető a kaját...ízre jo? izlik? finom? igen! ennyi a lényeg...nem több! :) de veszekedjetek csak tovább, hogy összetörve a tészta vagy nem összetörve a tészta:D:D:D:D:D
23L
Nem mindegy hogy össze van a törve vagy sem.....?
Amúgy meg lehet ti is amikor vendégségbe vagytok akkor úgy esztek valamit amit nem úgy kell, vagy az aki vendégségbe hívott nem úgy szokta enni.....
Had egyen mindenki úgy ahogy akarjon -.-"
Ezzel az erővel azon is lehetne vitázni, hogy a Görög Dinnyét hogy eszi valaki....
Szia!
Dettó, a Párom is olyan finnyás, még a halászlé tésztát is kénytelen vagyok összetörni, mert hogy neki nehéz megrágni!
Komolyan mondom agyrémet kapok Tőle! Én már tök rég nem ettem egészben megfőzött spagettit, pedig emlékszem gyerekkoromban azon versenyeztünk a Nővéremmel kitudja hamarább felszívni egy szálat!
Emiatt néha már főzni sincs kedvem, főleg tésztásat!
Üdv két gyermekes Anyuka.
utolsó.
nálunk is verseny volt és az volt a legjobb mikor csattant az arcodon a szószós spagettivég.
és tiszta szósz volt a képünk jaj de szerettem.....
ne hagyd ki az egész spagettit,lázadj te is az elnyomás ellen.... egész spagettit minden háztartásba!!!!!
engem nem izgatna a párom én főztem ez a kaja ezt eszi nem tetszik nem eszi.
Szia ma 10:23-as válaszoló!
Lázadni, ezért nem fogok, hogy nem főzök, mert két kisgyermekünk is van, akkor ők mit esznek, ha én bedobom a durcit:(.
Töröm a tésztát, és főzök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!