Tök fagyasztása. Reszelve szoktam eltenni a fagyasztoba, de egészben még nem tettem el. Mi lenne, ha összemetélném karikákra, és betenném a fagyora? Probálta már valaki?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 10:41
1/2 anonim válasza:
Eddig még én is csak reszelve raktam el. Jó ötlet, kipróbálom, DE:
Nem karikára szelve, hanem (ha hosszába elvágod 4-be, utána mindegyiket keresztbe 3-ba) kocka alakúra, és be is panírozom. Akkor a készre panírozottat veszem ki és fagyott állapotban sütöm meg. Csak úgy kell csomagolni, hogy az egyes darabok ne fagyjanak össze.
Kösz az ötletet, most 1 db-bal kipróbálom, és "ha bejön", télire akár többet is elteszek belőle ezen a módon.
2/2 anonim válasza:
Anyósom szokta úgy fagyasztani, hogy hosszúkás "csikokra" vágja, olyan 3-4 cm széles 12 cm hosszúra. Nem emlékszem, hogy úgy rossz volna kiolvasztás után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!